Waarom Dropshipping?

Dropshipping wordt door veel startende webwinkels gekozen om opstartkosten te vermijden en om te bepalen of de verkoop van een product aanslaat, zonder daarvoor te veel tijd en geld te investeren.

Dropship leveranciers kunnen vaak een assortiment producten aanleveren die u als webshophouder rechtstreeks kunt importeren in uw webwinkel software. Hiermee bespaart u ontzettend veel tijd met het invoeren van producten. Daarnaast heeft de dropshipleverancier vaak meer know-how over het assortiment dat verkrijgbaar is bij fabrikanten: ze weten wat de hardlopers zijn en welke producten zelden of nooit verkocht worden.

Wat tevens voor veel startende webshops een barrière is, is de tijd die gaat zitten in het inpakken van orders en het versturen van pakketten.

Veel startende webshophouders zijn student, of werken voltijds waardoor er weinig tijd is voor het versturen van pakketten. Toch willen deze mensen vaak iets ondernemen naast het studeren of werken. Met dropshippen is dit mogelijk!

Door het versturen van de pakketten uit te besteden krijgt u veel meer vrijheid en is het beheren van een webwinkel tijd-technisch beter te managen.

 

Waarom gereedschap dropshipping?

Simpel. Veel dropshippers bieden een breed assortiment, met maar weinig keuzemogelijkheid in iedere categorie. Vaak zijn deze producten die dropshippers aanbieden lage kwaliteits artikelen en of gift-artikelen voor klanten die eenmalig een aankoop doen.

Met gereedschapdropshipping.nl kunt u een succesvolle webwinkel bouwen waar u terugkerende klanten kunt ontvangen. Door een breed assortiment online te zetten op het gebied van gereedschap, of juist een niche-markt op zoekt met bijvoorbeeld enkel werkhandschoenen kunt u zich richten op bedrijven of de veeleisende doe-het-zelver die iedere keer zijn gereedschapswagen verder wil aanvullen. Door terugkerende klanten te ontvangen bespaart u ook nog eens op advertentiekosten, waardoor uw marges groter worden.

Gereedschapdropshipping.nl maakt dit mogelijk. Door samen continu te verbeteren en te werken aan klanttevredenheid kunnen we van uw dropshipwebshop een succes maken.