Wat bieden wij?

Het gebruikmaken van dropshipping levert u meerdere voordelen op. Het opzetten van een webshop vergt veel werk en tijd. Een groot deel van die tijd zit in het zoeken van leveranciers en het invoeren van producten. De voornaamste voordelen die u behaalt met ons als dropshipper voor uw gereedschap zijn:

 

Tijdbesparing bij uw product invoer

Het meeste werk voor een webshop is het invoeren van producten en het up-to-date houden van deze productlijst.

Om u dit werk te besparen kunnen wij u complete productlijsten aanleveren waardoor u binnen enkele uren al een assortiment online heeft staan.

De producten worden aangeleverd in een excel bestand, met hierin de productnaam (titel), het merk, de omschrijving, afbeeldingen, artikelcodes en eancodes zodat u ook direct de mogelijkheid heeft om te adverteren met Google Shopping.

Wanneer u gebruik maakt van Lightspeed kunt u ook gebruik maken van de productafbeeldingen en hoeft u deze niet meer te uploaden.

 

Aantrekkelijke marges

Omdat we zelf ons assortiment importeren kunnen we u aantrekkelijke marges bieden op ons assortiment. Doordat u als webshop nu gebruikt maakt van gezamenlijke inkoop wanneer u kiest voor ons als dropshipper voor uw gereedschap bespaart u op order- en voorraadkosten. Met de aantrekkelijke marges die wij bieden houdt u op deze manier meer over en loopt u minder risico’s.

 

Wij dropshippen onder uw indentiteit, zonder reclame

Als dropshipper bieden wij u veel keuzevrijheid bij het afhandelen van orders. Zo mag u bepalen hoe de orders verstuurd worden. De verzendlabels op de verstuurde pakketten zullen voorzien worden met het logo van uw webshop. Daarnaast bieden we de keuze tussen het aanbrengen van blanco tape, of dat we uw pakketten een eigen identiteit geven met bedrukt tape zodat uw logo direct in het oog springt. Tevens bieden we de mogelijkheid tot het bijvoegen van uw (actie)folders, visitekaartjes en/of stickers.

Wat voor u het belangrijkst is: wij zullen geen reclame toevoegen aan uw orders die wij voor u dropshippen. Wij willen voortbouwen op wederzijds vertrouwen en wederzijds success. Alleen op deze manier kunnen we elkaar op lange termijn vooruit helpen!

In overleg is er bij ons veel mogelijk. Heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan contact met ons op om de juiste strategie voor uw webshop te bepalen.

Zo maken we van dropshipping een gezamenlijk succes.

 

Recht op retour

Heel zelden bieden dropshipleveranciers de mogelijkheid om een product retour te sturen. Dit is omdat dropshipleveranciers hiertoe simpelweg niet verplicht zijn. Gereedschapdropshipping.nl wil webshophouders hierin toch tegemoet komen en geeft u de mogelijkheid om producten toch retour te sturen. Meer informatie over het retourbeleid van Gereedschapdropshipping.nl vindt u op de pagina “Retour bij dropshipping”.